Heb jij aan net begin van het seizoen kleding van vv Peursum ontvangen, en stop je als speler, begeleider, trainer, coach of in welke hoedanigheid dan ook, dan verwachten we je op

Woensdag 8 juni tussen 19.00 en 21.00 uur in de kantine

Die avond namelijk word je met je tas, trainingspak, coachjas, vrijetijdskleding (1e elftallen) verwacht. En natuurlijk is alles netjes gewassen en netjes opgevouwen die avond.  Als je als speler naar een ander team gaat, dan ook verwachten we je die avond met je huidige kleding. Ga je als leider, trainer, coach naar een ander team, dan kun je je kleding houden, hierover worden we wel graag geïnformeerd!

Kleding die altijd al in de grote kledingtassen zit, zullen wij als commissie zelf doorlopen. Je leider/trainer is per mail op de hoogte gesteld. Heb je vragen of kun je op 8 juni niet, zorg dan dat je spullen bij de leider/trainer of bij een teamgenoot worden gebracht voor 8 juni.

Natuurlijk kun je je vragen ook stellen aan de leden van de kledingcommissie of via de mail; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kleding inlever nieuws

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.