Afgelopen zaterdag speelde Peursum 1 thuis tegen Tec. Na een overwinning (4-0) en mede door het verlies van Vuren, is de nacompetitie een feit. Onze felicitaties gaan uit naar de spelersgroep, coach en begeleiding.

Bent de Vries was pupil van de week bij deze wedstrijd en heeft een leuke dag gehad. In de week na de wedstrijd mocht de groep van hem een mooie kaart en een lekkere doos met chocolade in ontvangst nemen. Bedankt Bent! Wat een mooi gebaar.

IMG 20160512 WA0004

DSC08613

A.s. zaterdag (14 mei) staat de uitwedstrijd tegen MVV’58 op het programma. Om 14.30 uur zal het eerste fluitsignaal klinken. Zoals Wim den Toom al schreef in het wedstrijdverslag van afgelopen zaterdag, een belangrijke wedstrijd voor Peursum. Beide teams zijn samen met Schelluinen de 3 periodekampioenen uit de 4e klasse C. Wie van de 3 teams het hoogste eindigt in de eindstand van de reguliere competitie (en dat is of MVV’58 of Peursum) speelt een uit en thuiswedstrijd tegen de nummer 12 uit de 3e klasse D (waarschijnlijk ASH). De winnaar van die wedstrijden promoveert of blijft in de 3e klasse. De 2e en 3e periodekampioen in de eindstand spelen nog een tussenronde tegen één van de periodekampioenen uit 4D. Mogelijk zijn dit TGG (‘s-Hertogenbosch), Oosterhout of Good Luck.

Peursum kan de nodige support goed gebruiken zaterdag. Komt u naar de wedstrijd om de heren aan te moedigen?

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.