Welkom op de vernieuwde website van Peursum. We hopen dat deze website u bevalt.
Naast het nieuwe uiterlijk van de website, zijn er ook een aantal andere zaken gewijzigd, zoals:

Teampagina’s
Waar u voorheen 4 verschillende teampagina’s had, namelijk nieuws, team, staf en programma/uitslagen, is er nu één overzichtelijke pagina, waar u al deze informatie kunt terugvinden.

Nieuwe site foto 1

Afgelastingen
Afgelastingen treft u voortaan alleen nog aan onder de kop afgelastingen op de homepagina. Wanneer hier te veel informatie komt te staan (denk bijvoorbeeld aan een dag met slecht weer in de winter) dan ziet u automatisch een link waar u op kunt klikken zodat u door wordt gezet naar de pagina ‘programma en uitslagen’. U kunt ook direct naar de pagina ‘programma en uitslagen’ via de homepagina.

nieuwe site foto 2

Op deze pagina ziet u een widget van de KNVB. De afgelastingen worden hier al vroeg in de ochtend bijgewerkt. Overige opmerkingen treft u ook aan op deze pagina, bijvoorbeeld bij een afgelasting van een vriendschappelijke wedstrijd. De KNVB widget laat automatisch de thuiswedstrijden zien (afbeelding met een huisje). Om de uitwedstrijden te kunnen bekijken klikt u op de afbeelding waar u een huisje met een pijl ziet. Afgelastingen worden niet meer bijgewerkt op de weekbrief. De weekbrief kunt u overigens nog gewoon op de homepagina terugvinden onder de mededelingen en afgelastingen.

nieuwe site foto 3

Zijn er vragen of opmerkingen over de website, of loopt u tegen bepaalde punten aan? Dan kunt u dit melden bij het secretariaat, door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er zijn op dit moment geen medelingen.

Er zijn op dit moment geen afgelastingen.

LAATSTE NIEUWS - Welkom op de vernieuwde website van Peursum!