Logo groot

Club van 50 nieuw leven inblazen

De Club van 50 nieuw leven inblazen is een initiatief van de sponsorcommissie van VV Peursum.
Het doel erachter is om meer betrokkenheid bij onze vereniging te creƫren en nieuwe omzetstromen te genereren voor onze vereniging. Dit is nodig om de toekomst van onze vereniging te borgen.

Bewust is ervoor gekozen om de Club van 50 alleen voor particulieren vanaf 18 jaar in te zetten.
De bestaande Club van 50 wordt opgeheven, hierin gebeurde immers al enkele jaren niets.

De Club van 50 wordt gecoƶrdineerd door de sponsorcommissie en naast dat de gelden ten goede komen aan de vereniging, zullen wij als sponsorcommissie gezamenlijk met het bestuur bekijken wat wij met een deel van de Club van 50- opbrengsten voor de vereniging kunnen aanschaffen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld trainingsmaterialen, bankjes langs de velden en speeltoestellen.

Uitingen van de Club van 50 worden vermeld op de website en in de kantine.

Aanmelden kan bij de sponsorcommissie leden Christiaan Hak, Karel de Kreij, Agnes van Waardenberg, Barthold van Genderen en Marco Muilwijk

Met sportieve groet,

Co-sponsoren