De gezellige draaimiddagen staan weer voor de deur en ook de sponsorcommissie heeft haar best gedaan een steentje bij te dragen aan het slagen hiervan.

Zo hebben we na het succes van vorig jaar ook dit jaar weer Autobedrijf Bikker uit Noordeloos bereid gevonden om de zogenaamde bikkerballen te sponsoren. In de kantine, langs de velden, in de dug-outs, overal zullen op beide dagen de bitterballen aangeboden worden. In totaal zijn er 2000 stuks beschikbaar gesteld! Een heel leuk initiatief, op beide draaidagen wordt er tegen Noordelose teams gespeeld.

Afbeelding 1 website

Een woord van dank zeker ook aan de leveranciers van de prijzen voor de draaimiddagen:

Slagerij Bouter
Bakkerij Van der Grijn
Drankenhandel Fred van den Heuvel
Albert Heijn
Branderij Joost

Verder zal tijdens de draaimiddag van 10 december rond 17.30 uur een cheque worden uitgereikt aan Stichting Leergeld. De VV Peursum Foundation fungeert als hoofdsponsor voor de jeugd. Dat brengt meer sponsorgeld op dan de sponsorschappen in het verleden en hierdoor zijn we in de gelegenheid om ook als club onze maatschappelijke verantwoording te nemen.
We zijn er trots op dat we Stichting Leergeld kunnen helpen en dat we zaterdag een cheque kunnen overhandigen!

De Foundation sponsoren zijn:

Adminance
Albert Heijn Giessenburg
A & R Promo
Electro World Piazza Center
Hak Installatieservice
Peinemann Holding
Scootmobiel Totaal Gorinchem
Woltman Piling & Drilling Rigs

Sponsoren, enorm bedankt hiervoor!

Afbeelding 2 website

Foundation sponsoren