Wat moet u doen om lid te worden van v.v.Peursum?

Om lid te kunnen worden van onze vereniging hebben wij van u (eventueel als ouders of verzorger) een volledig ingevuld en ondertekend inschrijfformulier en een machtigingsformulier voor het incasseren van de contributie nodig.

U kunt deze formulieren zelf uitprinten door de volgende bestanden te downloaden:

Inschrijfformulier vv Peursum

Machtiging automatische incasso

De ingevulde en ondertekende formulieren kunt u inleveren in de bestuurskamer (beneden) of afgeven aan de secretaris van de vereniging (Mevr. Lianne Stam). De betreffende formulieren zijn ook verkrijgbaar bij de secretaris van onze vereniging.

Nadat u door de vereniging bent ingeschreven vangt uw lidmaatschap aan. Opzegging van het lidmaatschap is slechts mogelijk tegen het einde van het verenigingsjaars (30 juni) met inachtneming van een opzeggingstermijn van 4 weken. Let op: de KNVB kent ook regels voor overschrijven naar een andere vereniging, ook daar zijn data aan verbonden!

Voor vragen of inlichtingen kunt u contact opnemen met het secretariaat door bijvoorbeeld een e-mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De contributie bedraagt over het seizoen 2016 - 2017

Senioren: € 163,00