Vacature trainer B-selectie voetbalvereniging Peursum

Voor het tweede elftal zijn wij met ingang van het komende seizoen (2018-2019) op zoek naar een ambitieuze trainer voor de B-selectie. Het tweede elftal speelt op zaterdag en komt dit seizoen uit in de 3e klasse E

Taken trainer B-selectie:

• Verzorgt twee keer per week (dinsdag- en donderdagavond) de training voor de B-selectie.
  • Begeleiding, aansturing en coaching van het tweede elftal tijdens de wedstrijden.
  • Deelname aan structureel overleg tussen trainers (trainer A-selectie en JO19).
  • Zorg dragen voor een gerichte doorstroming van de (jeugd)spelers (volgend seizoen komen er veel talentvolle spelers over naar de senioren).

Wat verwachten wij:

• In het bezit van het diploma KNVB licentie UEFA-C of de bereidheid om deze cursus te gaan volgen.
  • Duidelijke tactische bespreking en coaching.
  • Kennis van voetbaltechniek, speelvarianten en opstellingen.
  • Communicatief en contactueel sterk.
  • Flexibel.

Wat bieden wij:

• Een passende marktconforme vergoeding.
  • Goede trainingsfaciliteiten (waaronder kunstgrasvelden).
  • Een ambitieuze voetbalvereniging.

Wanneer u ervan overtuigd bent de perfecte kandidaat voor deze functie te zijn, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet.
Om te solliciteren kunt u een motivatie en CV mailen naar onze Technische Commissie.

02 mrt 2018
Vrijwilligersavond