Afgelopen week heeft Peursum een taart bezorgd bij Syndion. Dit om de goede samenwerking tussen beide partijen te benadrukken. Aan de foto’s te zien is de taart in goede aarde gevallen. Net zoals de samenwerking tussen beide partijen ook in goede aarde is gevallen en misschien wel smaakt naar meer.

Peursum en de maatschappij
Peursum voelt zich als lokale vereniging betrokken bij de maatschappij. Als er kansen zijn om als vereniging maatschappelijk verantwoord te opereren dan worden deze graag benut. Dit heeft er toe geleid dat Peursum vanaf 2017 een samenwerking met Syndion is aangegaan. Ook wordt er via de Peursum Foundation ieder jaar een geldbedrag geschonken aan een maatschappelijk doel.

Samenwerking Syndion en vv Peursum
Peursum en Syndion werken sinds 2017 samen op het gebied van de kleding. Peursum was op zoek naar een partij die wekelijks de grote hoeveelheid kleding kon wassen. Syndion was op zoek naar passende werkzaamheden voor haar cliënten. Hoe gaat dit in zijn werk? De vuile kleding wordt, netjes geordend per team, klaargezet voor Syndion. De kleding wordt op maandag gehaald en op vrijdag weer retour afgeleverd. In de tussentijd hebben de clienten van Syndion de kleding gewassen en keurig opgevouwen terug in de tas is gestopt. Op die manier hebben alle voetballers op zaterdag weer schone tenues voor de wedstrijd.

Ben je benieuwd wat Syndion allemaal nog meer doet? Ga dan naar: www.syndion.nl

Syndion 1

Syndion 2