Vacature jeugdtrainer meisjes onder 17 (MO17) voetbalvereniging Peursum

Wij zijn met ingang van het komende seizoen (2017-2018) op zoek naar een ambitieuze jeugdtrainer voor het team van de meisjes onder 17 jaar. De Dames-/meisjesafdeling bestaat uit twee seniorenteams en jeugdteams in de categorieën MO17, MO15 en MO13. De meisjes in de categorie MO11 spelen in gemengde teams. Om verdere groei op termijn mogelijk te maken willen we enerzijds het niveau van de MO17 verder ontwikkelen en anderzijds willen we zeker stellen dat deze categorie over een paar jaar de overstap maakt naar de senioren. Naast het prestatieve element hechten wij dan ook veel waarde aan spelplezier. Al onze teams spelen op zaterdag. MO17 komt uit in de tweede klasse, Zuid 1.

Taken jeugdtrainer MO17:

Verzorgt twee keer per week (dinsdag- en donderdagavond) de training voor MO17.Begeleiding, aansturing en coaching van MO17 tijdens de wedstrijden, daarbij uiteraard ondersteund door een enthousiaste leid(st)er vanuit de vereniging.Deelname aan structureel overleg tussen trainers (MO15 meisjes, 1e en 2e elftal dames) en met de Dames-/meisjescommissie.Draagt in overleg met de Dames-/meisjescommissie en de begeleiding van het 1e en het 2e elftal zorg voor een gerichte doorstroming van de jeugdspelers.

Wat verwachten wij:

Minimaal in bezit van het diploma junioren trainer en/of bereid om een passende trainerscursus te gaan volgen.Duidelijke tactische bespreking en coaching.Kennis van voetbaltechniek, speelvarianten en opstellingen.Communicatief en contactueel sterk.Flexibel.

Wat bieden wij:

Een passende vergoeding en de mogelijkheid tot het behalen van een KNVB trainersdiploma.Goede trainingsfaciliteiten (waaronder twee kunstgrasvelden).Een ambitieuze en gezellige voetbalvereniging, die het meisjes- en damesvoetbal naar een hoger niveau wil brengen en in alle leeftijdscategorieën spelaanbod wil creëren voor meisjes en dames.Wanneer u ervan overtuigd bent de perfecte kandidaat voor deze functie te zijn, dan zien wij uw sollicitatie graag tegemoet. Om te solliciteren kunt u een motivatie en CV mailen gericht aan onze Dames-/meisjescommissie. Het e-mailadres is:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De sluitingsdatum voor deze vacature is vrijdag 2 juni 2017

27 mei 2017