bouw tribune 2002 71stoelen.JPG

Op 9 mei heeft de bouwcommissie een presentatie gegeven over de voortgang van de ontwikkeling van het sportcomplex. De bouwcommissie is alweer een jaar aan de slag en de mannen zijn klaar om te starten met het aanpassen van ons sportpark. Begin juni kan gestart worden met de velden. Aansluitend willen wij ook de voorbereidingen treffen voor de verplaatsing van de tribune.

Half april zijn we gestart met het inventariseren onder de leden. Hoe leeft het behoud van de tribune onder de leden? Wie wil een stoel kopen om een deel van de kosten te dekken? En hoe gaan we het allemaal regelen?

Tot nu toe hebben we in die korte tijd 71,25 van de 260 stoelen verkocht (we zijn creatief en flexibel, je hoeft geen hele stoel te kopen). En bijna 120 leden en betrokkenen hebben aangegeven dat ze het belangrijk vinden dat de tribune (deels) behouden blijft voor het sportpark.

Deze aantallen zijn ook niet onopgemerkt gebleven bij het bestuur en de bouwcommissie. Er is besloten dat er alvast sonderingen (bepalen van het draagvermogen) worden uitgevoerd op de locatie waar de tribune naar verplaatst moet worden. Want de huidige fundering kan niet mee verplaatst worden, Deze zal opnieuw aangebracht worden met nieuw materiaal. Dit is ook de reden dat we geld inzamelen om een deel van die kosten te kunnen dekken.

Op dit moment onderzoeken we welke kosten hieraan verbonden zijn. Ook kan het zijn dat de nieuwe en zwaardere regelgeving nog gevolgen heeft voor de tribune. Maar we gaan natuurlijk uit van een goede afloop.

Tot nu toe heeft de animo onder leden er voor gezorgd dat het bestuur de opdracht heeft gegeven voor de sonderingen. De eerste horde is dus genomen. In de tussentijd gaan we kijken of we het aantal verkochte stoelen nog wat op kunnen voeren.

Ben je enthousiast en heb je je nog niet aangemeld voor de actie? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.of geef je reactie op onze facebookpagina.

Voor iedereen die al gereageerd heeft, alvast bedankt voor jullie support!!!!

Vrienden van de tribune

vvPeursum