bouw tribune 2002

Actie tot behoud van de tribune

De leden van Peursum hebben ingestemd met het onderhandelingsresultaat dat met de gemeente is bereikt. Als de gemeenteraad ook akkoord gaat betekent dit dat ons sportpark op de schop gaat. Tijdens de vergadering van 7 april en ook al eerder op de ALV is door een aantal leden geopperd om de huidige tribune een plaats te geven in het nieuwe complex. Wij, vrienden van de tribune, zouden het zonde vinden als de tribune definitief verdwijnt.

Het verplaatsen van de tribune maakt geen onderdeel uit van het onderhandelingsresultaat met de gemeente. Wel heeft de gemeente toegezegd de verplaatsing naar de overkant van het huidige B-veld planologisch mogelijk te maken.

Er is dus een mogelijkheid om de tribune te behouden voor Peursum. Op 7 april is aangegeven dat leden zelf initiatief moeten nemen. Dit hebben wij uitgewerkt in onderstaand plan. Ons doel is om de huidige tribune (deels) te behouden voor Peursum. Dit doen wij door te zorgen dat er geld wordt ingezameld en te laten zien dat er meer mensen zijn die de tribune terug willen zien en daar wat voor over hebben.

Wat is ons plan?

De huidige tribune heeft 260 stoelen. Wij willen deze stoelen verkopen voor 40 euro per stuk. Als alle stoelen worden verkocht hebben we een mooi bedrag om de verplaatsing deels te bekostigen. Als het niet lukt om alle stoelen te verkopen dan is het misschien mogelijk om een kleiner gedeelte van de tribune terug te plaatsen.

Steun deze oproep en koop één of meerdere stoel(en). Hoe meer stoelen we verkopen des te duidelijker wordt het dat we niet alleen staan in onze roep om behoud van de tribune.

Kun je geen financiële bijdrage leveren maar vind je het wel belangrijk dat de tribune terugkomt? Laat dit dan weten en geef aan wat je wel zou kunnen doen. Want tijdens de verplaatsing kunnen we genoeg hulp gebruiken.

Op 9 mei is een ledeninformatieavond voor de aanleg van het kunstgras en we willen dan het aantal en bedrag overhandigen aan het bestuur. Als dit voldoende is om (een deel van) de huidige tribune een tweede leven te geven op ons sportpark dan kan hier tijdens de aanleg van het kunstgrasveld rekening mee gehouden worden. Dus geef je reactie voor 8 mei!

Hoe kun je je stem kenbaar maken?

Vind je het belangrijk dat de huidige tribune behouden blijft voor Peursum en een plek krijgt op het nieuwe sportpark? Stuur dan een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vermeld hierin je naam en het aantal stoelen dat je wilt kopen. Heb je geen e-mail, dan kun je uiteraard ook gebruik maken van onderstaande strook (deze is ook verkrijgbaar in de kantine of is uit te printen via weekbrief -> en dan rechtsbovenaan Extra Nieuwsbrief). Deze strook kun je inleveren bij de voetbal. Dit kan in de kantine of in de bestuurskamer.

Vrienden van de tribune

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik vind het behouden van de tribune belangrijk en wil een actieve bijdrage leveren aan het behoud.

Naam: ______________________________________________________

Adres: ___________________________________________Telefoonnummer:________________________

Ik wil _______ stoel(en) kopen

Ik wil op een andere manier een bijdrage leveren, namelijk _______________________________________